vps chat
email

info@vps-szerver.co.hu

telefonszám

+36 20 9890 781

Hogyan válasszunk VPS-t?
facebook

Hogyan válasszunk VPS-t?

swap
Nagyon fontos, hogy minél több RAM álljon rendelkezésre. Vigyázzon, ha olyan szolgáltatónál bérel, ahol a Swap memóriával ügyeskednek, ott biztos lehet benne, hogy a rendszert leterheli a sok Swap és lassan fognak betöltődni programjai! 1GB RAM alatt ne válassz linux VPS-t és 2GB ram alatt ne válassz Windows VPS-t!
Fontos a budapesti telephely, mivel a jó magyarországi szerverparkok Budapesten találhatók.
Processzor helyzet: Ha az van kiírva, hogy 1CPU, akkor általában a maximális teljesítmény a szerver 1 magjára eső maximális teljesítményének nagysága. A teljesítmény ilyenkor függ a szerveren lévő többi lakó felhasználásától. Ha Forex-ezni akarsz, akkor dedikált erőforrást bérelj! Jó tanács: ne spórolj vele, a plusz teljesítmény fontos akkor, amikor igazán nagy a piaci mozgás!
Azon szolgáltatók, akik nem Microsoft SPLA partnerek, nagy valószínűséggel nem jogtiszta szoftvert használnak! Az ilyen szolgáltatókat és bérlőket bármikor beperelheti a Microsoft és bármikor lekapcsolhatják a szolgáltatásukat. Ha nyugodt akarsz lenni, a számlán mindig keresd a Microsoft SPLA licensz díjat.
Messzire kerüld el azokat a szolgáltatókat, ahol Windows 7, Windows XP és más desktop operációs rendszerrel adják VPS szerverüket. Ha ilyen szolgáltatót találsz, biztos lehetsz benne, hogy kalóz szoftverek használnak. Ráadásul nem tudni, milyen töréseket használnak és vajon a törés után kik használhatják ezen gépeket.
Ha túl olcsó, vigyázz! Olcsó húsnak híg a leve! Vannak szolgáltatók akik, 300 Ft-ért adják a VPS-eket. Ha ezen szervereknek megfelelő környezetet biztosítanának, akkor biztos lehetsz benne hogy ennyiért nem adnák!
Próba-trükközés: vannak szolgáltatók akik, ingyenes kipróbálással csábítják magukhoz az ügyfeleket. A demo időszakban a VPS tökéletesen működik, azonban a végleges megrendelés után a VPS teljesítménye visszaesik. Ilyenkor áthelyezik a VPS szerveredet egy olyan fizikai szerverre, ahol már akár több 100 VPS is fut.

Mi nem trükközünk! Valódi teljesítményt, jogtiszta szoftvereket, minőségi szolgáltatást nyújtunk!

Rendeld meg szervered 3 hónapig 20% kedvezménnyel! Válaszd ki VPS szerver csomagod, majd a megrendelésnél az ügyfélkapu oldalunkon használd az vpstipp kuponkódunkat!
További kérdésed van? Műszaki kollégáink várják kérdésed Itt!
VPS spla partner
hp
OTP
cisco
invitel
infotipp logo